Pia H.H. JohannesenHeidi Bach Johannesen

OM KREA DELUXE

Krea Deluxe designer og udvikler krea kits til boligindretningen, børn og børneværelset, accessories og ”når der skal laves hjemmelavede gaver”. Med vores krea kits får man det, man har brug for til sit eget krea projekt.

Vi benytter udelukkende materialer af høj kvalitet med fokus på økologi, naturlige og allergivenlige produkter. For os er bæredygtighed en selvfølge, og vi er vilde med at finde frem til løsninger og produkter, som har flere funktioner og som reducerer spild og materialerester.

Vi ved også, hvor svært det kan være at finde inspirationen og overskuddet i en travl hverdag. Derfor har vi gjort det nemt og ligetil at finde lidt kreativ kvalitetstid alene eller sammen med familien.

kvinderne bag krea deluxe

Vi er 2 søskende, Pia på 36 år og Heidi på 39 år, som altid har været fascineret af at skabe ting med hænderne. Og det kommer ikke fra fremmede. Vi er af en familie, hvor man lige bygger det man mangler, fixer det, der er i stykker, og strikker, hækler og syer for at supplere garderoben op.

Vi har brugt masser af ferier og weekender sammen med vores bedstemor i hendes syrum, som for os var et rent slaraffenland. Vi sad i spænding og ventede på at stof og garn blev til tøj, og vi lærte selv at sy i en meget tidlig alder. Vi elskede at være sammen i det syrum, og det er helt sikkert her kærligheden til håndarbejde stammer fra.

I oktober 2015 startede vi Krea Deluxe sammen. Ideen til Krea Deluxe kom egentlig af, at vi begge syntes, det var svært at holde liv i krea projekter med fuldtidsjobs og henholdsvis 2 og 3 børn. Vi manglede et convenient alternativ, bare engang imellem. Både til alene kreatid, men også når børnene har lyst til at være med.
Vi har begge børn med allergier, og derfor var der ingen tvivl om at produkterne i alle vores kits skal være af den bedste kvalitet og allerhelst økologiske.

Vi har 2 vidt forskellige faglige baggrunde og uddannelser, og det har vist sig at være en kæmpe fordel i vores iværksætter eventyr.

Pia har en solid håndarbejds baggrund fra Skals Håndarbejdsskole og som folkeskolelærer, hvor hun har undervist i håndarbejde. Hun hækler, strikker, syer, broderer, filter og er designeren bag alle Krea Deluxe opskrifter. Hun har et skarpt øje for detaljen og er perfektionist til fingerspidserne. Hun elsker at pakke og nusse om vores ordrer, og lægger sin sjæl i hver eneste pakke, der sendes fra vores lager.

Heidi er uddannet markedsøkonom og har 17 års erfaring i salg og marketing som bl.a. salgs– og marketingchef i telebranchen i København. Excel er hendes ven og hun tager sig af alt det administrative i Krea Deluxe. Hun er en selskabspapegøje og elsker at komme ud til messer og workshops, og har svært ved at lægge telefonen fra sig igen, når kunderne ringer ind. Hun elsker at være kreativ med sine børn, og er den, der sammen med sine børn, udvikler de skøre  og sjove ting til Krea kufferterne. 


Ingen varer

Beregnes Frag
0,00 kr Total

Til kassen