Produktinfo

Vi har udelukkende valgt gode kvalitetsprodukter til vores kits. Det giver ganske enkelt et bedre slutresultat, og så er det altså bare en lille dagligdags luksus, at få lov at sidde og arbejde med lækre og smukke materialer.

Kvalitet koster lidt mere, men hele ideen i vores krea kits er, at du får, præcis det du skal bruge, og så behøver du ikke shoppe materialer i store kvantiteter. Måske kender du også det med at få købt lidt for mange materialer ind, som du aldrig får brugt?

Vi har meget fokus på de naturlige og allergivenlige produkter, hvor der er taget hensyn til både miljø og bæredygtighed i produktionen. Det synes vi giver rigtig meget mening, når man bruger meget tid på at skabe noget fra bunden og især når det er børn der arbejder med materialerne.

Garn

Vi er rigtig stolte af vores økologiske bomulds- og uldgarn. Det er superblødt og lækkert at arbejde med, og så er farverne simpelthen så indbydende og komplementerer hinanden rigtig godt.

Det økologiske garn indeholder ingen kemiske pesticider og rester af kunstgødning. Det er rene naturmaterialer, der er produceret med omtanke for miljø og bæredygtighed.

Garnet er vundet op i det antal gram, der skal bruges til de enkelte kits. Derfor ingen spild og rester, men dog lidt ekstra så der er plads til forskelligheder i fastheden, når der hækles og strikkes.

Uldfilt og filtkugler

Vores filt er lavet af 100% ren merino uld. Det er vores absolut dyreste metervare, men det er alle pengene værd, når man ser og mærker det lækre uld. Ulden presses sammen med varmt vand og natur sæbe. Uldfilten lever op til de høje standarder i NE-EN 71-2, UNE-EN 71-3 og Öko-Tex 100.

Vores filtkugler er er lavet af 100% ren New Zealandsk uld. De er så fine i farverne og der er kræset for hver enkelt lille filtkugle, da de er rullet i hånden med natursæbe og vand.

Liberty of London

De originale Liberty of London stoffer i 100% ren bomuld er i en klasse for sig. Vi er vilde med det smukke design, de fine mønstre og farverne. Vi bruger bl.a. stoffet meget i kombination med det smukke uldfilt ved at stryge dem sammen med vliesofix. Det er utrolig nemt at arbejde med stoffet på den måde og resultaterne bliver superflotte.

Keramik perler

Keramikperlerne er noget af det fineste. Den glaserede overflade og de fine farver gør, at de passer til mange forskellige krea projekter. Vi bruger dem i mange af vores kits og især til accessories. De er smukke alene som f.eks. pynt på en pom pom og endnu finere når det får selskab af andre keramikperler som ved vores nøgleringe.   

Emballage

Brugt emballage udgør et kæmpe ressourcespild og belaster vores miljø og det er ærlig talt ret ærgerligt at pakke noget ud for så at smide ubrugelig emballage væk.

Vi har derfor designet vores emballage til at have 2 funktioner:

  1. At beskytte materialerne i kits’ene.
  2. At kunne genanvende emballagen som gavepose/æske, hvis det færdige produkt skal gives videre som gave - eller i det hele taget bruge emballagen som praktisk opbevaring.


Ingen varer

Beregnes Frag
0,00 kr Total

Til kassen